top of page

Rocket League: chaotisch en vermakelijke autovoetbalgame zonder regels

Een bal, twee goals en een paar snelle auto's met een nitrotank. Rocket League zit simpel in elkaar en is voor twee tientjes te koop voor Playstation 4 en Xbox one. Auto's en voetbal klinkt als een combinatie waar weinig mee mis kan gaan, maar is dat ook zo...


Rocket League is te spelen in singleplayer, maar het spel is verreweg het leukst als je het met een van je vrienden speelt. Het is een makkelijk spel om mee te beginnen, maar het vergt erg veel tijd om er een pro in te worden. Door het camerawerk en de snelheid die de bal heeft is het spel een ware chaos en daar is niks mis mee. Er gebeurd van alles wat je niet verwacht op het veld. Gesloopte, vliegende en gekantelde auto's zijn daarbij geen uitzondering. De chaos in Rocket League maakt het spannend en je zit op het puntje van je stoel in deze competitieve game.


Er zijn in het spel opties om je auto en bijbehorende accessoires te customizen. Verder kun je de moeilijkheidsgraad van de computerbots aanpassen en spelen op verschillende courts. Het is bij Rocket League niet zo belangrijk welke opties hierbij zijn, aangezien het spel het vooral moet hebben van haar gameplay.


Het spel zit simpel in elkaar en er zijn geen regels. Het is toegestaan om andere auto's te slopen, net als dat het is toegestaan om over het dak van het stadion te rijden. Het is heerlijk dat deze game geen regels heeft en zo simpel in elkaar zit. Het is vanaf het begin al begrijpelijk voor iedere speler en dit is belangrijk voor een goede multiplayer game.


Rocket League lijkt in de verste verte niet op voetbalgame als FIFA en al helemaal niet op een racegame als Need For Speed, maar dat maakt de game niet minder leuk. Het spel is niet te vergelijken met andere games. Het is een heerlijk spel om met, of tegen je vrienden te spelen.





9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page