top of page

Pinball Arcade: deze flipperkast vangt alleen maar stof

Pinball Arcade (2012) is een van de eerste games die uitkwam op de Playstation 4. Het is een arcadegame van FarSightstudios waarin je kunt spelen op verschillende flipperkasten.


Een Pinball game op een console is natuurlijk gewaagd. Bij een echte flipperkast speel je met een echte kast en echte balletjes. De veren in de flipperkast zijn echt en je hoort geluiden uit de automaat komen. Al deze gevoelens missen bij het spelen van Pinball arcade. De game voelt niet echt aan en dit is jammer.


In het spel kun je kiezen uit meer dan 20 verschillende bekende flipperkasten. Je kunt bijvoorbeeld spelen op de kasten van Bally, Williams en Stern. In de multiplayer kun je het offline opnemen tegen je vrienden. Een nadeel hierbij is dat je een voor een moet spelen en dat het scherm niet gesplitst wordt. Een split screen zou hier voor meer spanning in de wedstrijd zorgen.


Uiteraard zijn de gamehallen niet meer wat ze geweest zijn en zijn er tegenwoordig minder mogelijkheden om op een ouderwetse flipperkast te spelen. FarSightstudios heeft vast gedacht: dan brengen we de game toch gewoon naar de Playstation. Het is helaas geen succes geworden. Zelfs de uitgebreide keuze uit bekende flipperkasten kan het spel niet redden. Het prijskaartje van 20 euro is het zeker niet waard. Alleen de fanatieke flipperkast liefhebber zal van dit spel kunnen genieten.





13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page