top of page

Naturally 7: band zonder instrumenten

Bijgewerkt op: 30 okt. 2018


Zeven Amerikaanse, beatboxende mannen die optreden over de hele wereld. Naturally 7 is doorgebroken met een youtubevideo waarin de groep een beatboxoptreden geeft in een tram in New York.


Is Naturally 7 een band? Alle geluiden die de groep produceert zijn gemaakt zonder instrumenten. Toch klinkt het alsof er een complete band aan het optreden is. Het is werkelijk bijzonder hoe veel de geluiden die ze maken lijken op echt instrument. Elk van de zeuven bespeeld zijn eigen instrument. De band beschikt onder andere over gitaren, drums en een trobone.


Een aantal jaar geleden hebben ze opgetreden bij RTL Late Night en waren ze de pauze-act op het jaarlijkse FIFA-gala. Ook hebben ze opgetreden samen met Coldplay en Michael Buble. Om de paar jaar geeft Naturally 7 een aantal optredens in Nederland. In Nederland zijn ze nog niet heel bekend en daardoor is het verkrijgen van kaartjes gemakkelijk. Vaak spelen ze in theaterzalen in de kleinere steden in Nederland. Ze vleien uw buis van Eustachius met creatieve covers en zelfgeschreven nummers. Zeker de moeite waard!








3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page